Home‎ > ‎

In vertrouwde handen


"Rijinstructeur Henk van der Bijl is een rustige en geduldige man met veel mensenkennis en uw kind is bij hem in vertrouwde handen". Dat heb ik van anderen.

Ik heb vele jaren ervaring als docent informatica, biologie, wis-, natuur- en scheikunde. Ik heb oog voor de sterke en zwakke kanten van anderen (en mijzelf). De kracht zit hem in acceptatie van de ander en het zien van de beste weg om die ander naar succes te begeleiden.

Indien u betaalt voor de rijlessen van uw kind (maar wellicht ook als uw kind het zelf betaalt!) bent u ook geïnteresseerd in de voortgang. De leskaart (officieel de "instructie vorderingskaart") is altijd ter inzage en desgewenst is overleg altijd bespreekbaar. Ik houd u graag op de hoogte.

Iedere mens is anders en heeft een andere "beste aanpak". Van dichtbij heb ik te maken gehad, en nog te maken, met bijzondere volwassenen en kinderen: adhd, autisme, moeilijk lerend. 

Met mijn ervaring kan ik veel bereiken in de zin van optimale aanpak bij het begeleiden naar veilige en verantwoorde verkeersdeelname en naar het behalen van het rijbewijs.

Getekend: Henk van der Bijl